Love fotoshoot

Jullie liefde vastgelegd in een love fotoshoot of pre-wedding fotoshoot

Met een love fotoshoot of pre-wedding fotoshoot leggen we jullie liefde vast in een mooie fotoserie op een locatie naar keuze. Hebben jullie bijvoorbeeld een favoriete plek waar jullie graag naartoe gaan? Laat de foto’s dan hier maken. Een love fotoshoot kan gemaakt worden voordat jullie gaan trouwen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Zijn jullie een bepaald aantal jaren bij elkaar of willen jullie gewoon mooie foto’s laten maken van jullie samen dan is een love fotoshoot zeker wat voor jullie!

Gaan jullie wel trouwen? Dan is een pre-wedding fotoshoot ideaal om elkaar als bruidspaar en fotograaf voor de trouwdag alvast wat beter te leren kennen. Met de mooiste en leukste foto’s als resultaat die jullie bijvoorbeeld kunnen gebruiken om originele en persoonlijke trouwkaarten mee te ontwerpen. Of natuurlijk gewoon om de foto’s in te lijsten of aan de muur te hangen!

lovefotoshoot-jullie-trouwfotografie-002-2

Doe het aanzoek tijdens jullie love fotoshoot!
Ben je van plan om je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen? Vraag hem of haar dan tijdens een love fotoshoot! Super origineel en het leukste is dat de reactie van je vriend of vriendin wanneer je DE vraag stelt ook nog eens vastgelegd wordt. Dit levert altijd leuke, gelukkige, verbaasde en vooral mooie foto’s op. Want je vriend of vriendin verwacht dit natuurlijk nooit! Extra leuk is het om deze foto’s ook te gebruiken voor jullie trouwkaart. Je kiest zelf de locatie, setting en eventuele accessoires voor de love fotoshoot en wanneer je hem of haar gaat vragen. Natuurlijk willen we hierover met je meedenken om het aanzoek zo leuk mogelijk te maken.

lovefotoshoot-jullie-trouwfotografie-004

Zonsondergangsfotoshoot met je grote liefde
Voornamelijk in de zomer maken we graag met zonsondergang de mooiste (mini) fotoshoots. Het avondlicht is vaak prachtig tijdens ‘het gouden uurtje’. En dit geeft ook de kans om met de mooiste zonsondergangskleuren als achtergrond silhouet foto’s te maken. Een mooi gekleurde lucht is natuurlijk niet gegarandeerd, een hele leuke fotoshoot met je vriend of vriendin wel! Een zonsondergangsfotoshoot kan als gewone fotoshoot van 1 tot 1,5 uur gemaakt worden (in dat geval beginnen we wat eerder zodat er ook een serie foto’s met ‘normaal’ licht gemaakt wordt). Ook kunnen jullie een mini zonsondergangsfotoshoot boeken van 0,5 tot 1 uur.  Deze fotoshoot wordt in de directe omgeving van Zwolle of Hoogeveen gemaakt.

Prijzen love fotoshoot en mini zonsondergangsfotoshoot
Een love fotoshoot kost 175,00 euro voor een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur. Een mini love fotoshoot kost 145,00 euro voor een fotoshoot van 0,5 tot 1 uur. Wanneer jullie gaan trouwen en ook de trouwfoto’s bij ons laten maken kost een volledige love fotoshoot 125,00 euro. De reiskosten zijn bij een love fotoshoot inbegrepen tot 25 kilometer vanaf Meppel of Hoogeveen. Bij een mini loveshoot zijn geen reiskosten inbegrepen. Lees meer over de prijzen en inhoud van een love fotoshoot of mini zonsondergangsfotoshoot bij Prijzen love fotoshoot.

lovefotoshoot-jullie-trouwfotografie-005

Boek meteen jullie love fotoshoot of pre-wedding fotoshoot
Verras je vriend of vriendin met een leuke love fotoshoot of boek samen met je verloofde een pre-wedding fotoshoot op een mooie locatie naar keuze. Mail naar info@jullie-trouwfotografie.nl wat jullie wensen zijn en wij nemen binnen een werkdag contact met jullie op voor het maken van een afspraak. Bellen kan op werkdagen natuurlijk ook naar 06 – 44107399. Wanneer wij op locatie zijn voor een fotoshoot of trouwreportage kan het zijn dat wij telefonisch minder bereikbaar zijn. In dat geval kunnen jullie ons het beste een mailtje sturen.