Over ons

Leuk om kennis te maken!

Wij zijn Ester en Miranda: we zijn creatief, hebben een grote passie voor fotografie en het maken van sprekende beelden met veel oog voor detail. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als moderne reportagestijl. Romantisch, spontaan, vol geluk, echte emoties en vooral liefde! Het vastleggen van alle bijzondere momenten zoals deze echt zijn. Zo maken we een blijvende herinnering van jullie trouwdag!

Het fotograferen en de creativiteit is er bij ons allebei met de paplepel ingegoten en mbo en hbo studies waarbij fotografie gecombineerd werd met vormgeving volgden. Op die eerste studie hebben we elkaar jaren geleden dan ook ontmoet en sindsdien veel samengewerkt. Sinds 2010 zijn we gestart met Essenza Fotografie en maken we de leukste trouwreportages en loveshoots voor ‘onze’ (aanstaande) bruidsparen! Daarnaast maken we ook graag zwangerschapsreportages en babyfotoshoots (kijk hiervoor op onze algemene fotografie website)! Wij komen uit Zwolle, Overijssel en Hoogeveen, Drenthe en in deze buurt maken we ook de meeste fotoreportages, maar bruiloften fotograferen we door het hele land. We vinden het ontzettend leuk om op alle verschillende plekken en geweldige (trouw) locaties te fotograferen en zetten ons altijd met de volle 100% (of misschien zelfs nog wel een beetje meer) in om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken!

Door jullie bruiloft met twee trouwfotografen vast te leggen, kunnen we alle belangrijke momenten van twee standpunten fotograferen, wat een unieke trouwreportage en een uniek trouwalbum oplevert. Omdat Ester naast fotografie ook gespecialiseerd is in vormgeving zal jullie trouwalbum er altijd geweldig uitzien! En kan ze, wanneer jullie dat willen, ook persoonlijke trouwkaarten ontwerpen.

  • Miranda

  • Fotograaf Essenza Fotografie
  • Creatief, passie voor fotografie, enthousiast, 33 jaar, samenwonend, dol op vrolijke kleuren, honden en katten, favoriete land Italië, illustraties en tekenen, oog voor detail. Het allerleukste aan het vastleggen van bruiloften en loveshoots is het geluk dat we iedere keer mogen fotograferen! Iedere bruiloft is uniek, maar altijd mogen we de liefde tussen twee mensen vastleggen, de vrolijke sfeer, lachende en soms emotionele gasten, bijzondere details en te gekke locaties! De mooiste fotoserie maken waar jullie als bruidspaar super blij mee zijn. Daar doen we het voor!
  • Ester

  • Fotograaf Essenza Fotografie
  • Zwollenaar, 34 jaar, samenwonend, oog voor ontwerpen, creatief, Apple liefhebber, geniet van een dagje zeilen, honden, reizen. Wat is het toch mooi om als fotograaf aanwezig te mogen zijn bij bruiloften. Iedere trouwdag en ieder bruidspaar is uniek. Naast het fotograferen word ik ook erg blij van het ontwerpen van een persoonlijke trouwkaart en vind ik het super leuk om voor jullie een uniek trouwalbum te ontwerpen.

Benieuwd naar onze andere fotografie? Neem dan eens een kijkje op www.essenza-fotografie.nl voor zwangerschapsreportages, babyfotoshoots en gezinsreportages.