bruidsreportage-ruurlo-040

Bruidsreportage Ruurlo – Bart en Judith. Vorig jaar was het kennismakingsgesprek met Bart en Judith meteen heel gezellig en de ideeën voor de bruiloft heel origineel. De dag begon voor Judith bij hun eigen huis, terwijl Bart zich klaar maakte bij zijn ouders thuis. Het stel had kleine cadeautjes gemaakt voor hun ouders en andere geliefden die ‘s ochtends al aanwezig waren. Wat een super leuk en lief idee! Ook had Judith nog een verrassing voor Bart in de ochtend (deze zijn in onderstaande fotoserie niet getoond). Verrassingen die de ochtend al meteen zo persoonlijk maakten! En zo was de hele bruiloft van Bart en Judith, vol met persoonlijke elementen.

Een knaloranje Volkswagen busje als trouwvervoer (wat wij voor de bruiloft al wisten omdat we de trouwkaart voor Bart en Judith hebben mogen ontwerpen en hier een geweldig karikatuur op stond!), mooie fotolocaties, toegezongen worden door familie en vrienden na de ontmoeting, met tractor en springend op de foto voor de familiefoto’s, een foto maken van de handen met trouwringen van 3 generaties (bruid, moeder en oma) en trouwen bij De Heikamp. Een mooie locatie waar ze konden trouwen in de buitenlucht. Omdat het op de trouwdag niet helemaal zeker was of het droog zou blijven was er een dakje boven de ceremonie, maar het buitengevoel bleef hierdoor zeker! Het was een mooie en persoonlijke ceremonie. Er werd een kaars aangestoken voor de mensen die er niet meer bij konden zijn. En de zusjes en de moeder van Judith zorgden voor de live muziek. Er werd gezongen en instrumenten bespeeld. De zang was prachtig en Bart en Judith genoten zichtbaar! Ook de trouwambtenaar zorgde voor de nodige reacties, zij verwoorde het liefdesverhaal van dit leuke stel heel mooi.

Nog een mooi detail was het toosten met een grote bierfles! Het diner en het feest ‘s avonds waren bij De Keizerskroon in Ruurlo. Terwijl de avondgasten binnen kwamen speelde de band alvast een aantal nummers in de hal om de stemming er meteen in te brengen. Wat een leuk idee! Ondertussen werden een aantal van de foto’s die we van Bart en Judith hadden gemaakt tijdens de bruidsreportage alvast op een beamer getoond. Een voorproefje voor het bruidspaar en ook de gasten vonden dit duidelijk leuk om te zien. Toen de band op het podium ging spelen stonden er meteen gasten op de dansvloer en dit is de hele avond eigenlijk niet anders geweest! Na een mooie openingsdans stond bijna iedereen op dansvloer! Halverwege de avond was er ‘in het lint’ dansen, gevolgd door ‘hoog leven’. Leuke momenten die geweldig waren om vast te leggen! Nadat wij een mooie sfeerimpressie hadden gemaakt en alle belangrijke momenten op de avond hadden vastgelegd was het voor ons tijd om te gaan. Bart en Judith, bedankt dat we jullie geweldige trouwdag vast mochten leggen! We wensen jullie heel veel liefde en geluk toe!

bruidsreportage-ruurlo-001 bruidsreportage-ruurlo-002 bruidsreportage-ruurlo-003 bruidsreportage-ruurlo-004 bruidsreportage-ruurlo-005 bruidsreportage-ruurlo-006 bruidsreportage-ruurlo-007 bruidsreportage-ruurlo-008 bruidsreportage-ruurlo-009 bruidsreportage-ruurlo-010 bruidsreportage-ruurlo-010-2 bruidsreportage-ruurlo-013 bruidsreportage-ruurlo-014 bruidsreportage-ruurlo-015 bruidsreportage-ruurlo-016 bruidsreportage-ruurlo-017 bruidsreportage-ruurlo-018 bruidsreportage-ruurlo-021 bruidsreportage-ruurlo-022 bruidsreportage-ruurlo-023 bruidsreportage-ruurlo-025 bruidsreportage-ruurlo-026 bruidsreportage-ruurlo-027 bruidsreportage-ruurlo-028 bruidsreportage-ruurlo-029 bruidsreportage-ruurlo-030 bruidsreportage-ruurlo-031 bruidsreportage-ruurlo-032 bruidsreportage-ruurlo-033 bruidsreportage-ruurlo-034 bruidsreportage-ruurlo-036 bruidsreportage-ruurlo-118bruidsreportage-ruurlo-038 bruidsreportage-ruurlo-039 bruidsreportage-ruurlo-040 bruidsreportage-ruurlo-041 bruidsreportage-ruurlo-042 bruidsreportage-ruurlo-043 bruidsreportage-ruurlo-044 bruidsreportage-ruurlo-045 bruidsreportage-ruurlo-046 bruidsreportage-ruurlo-047 bruidsreportage-ruurlo-048 bruidsreportage-ruurlo-049 bruidsreportage-ruurlo-050 bruidsreportage-ruurlo-051 bruidsreportage-ruurlo-052 bruidsreportage-ruurlo-053 bruidsreportage-ruurlo-054 bruidsreportage-ruurlo-055 bruidsreportage-ruurlo-056 bruidsreportage-ruurlo-057 bruidsreportage-ruurlo-058 bruidsreportage-ruurlo-059 bruidsreportage-ruurlo-060 bruidsreportage-ruurlo-061 bruidsreportage-ruurlo-062 bruidsreportage-ruurlo-063 bruidsreportage-ruurlo-064 bruidsreportage-ruurlo-065 bruidsreportage-ruurlo-066 bruidsreportage-ruurlo-067 bruidsreportage-ruurlo-069 bruidsreportage-ruurlo-070 bruidsreportage-ruurlo-071 bruidsreportage-ruurlo-072 bruidsreportage-ruurlo-074 bruidsreportage-ruurlo-075 bruidsreportage-ruurlo-076 bruidsreportage-ruurlo-119 bruidsreportage-ruurlo-079 bruidsreportage-ruurlo-120bruidsreportage-ruurlo-081 bruidsreportage-ruurlo-084 bruidsreportage-ruurlo-085 bruidsreportage-ruurlo-086 bruidsreportage-ruurlo-087 bruidsreportage-ruurlo-088 bruidsreportage-ruurlo-089 bruidsreportage-ruurlo-090 bruidsreportage-ruurlo-091 bruidsreportage-ruurlo-092 bruidsreportage-ruurlo-093 bruidsreportage-ruurlo-094 bruidsreportage-ruurlo-095 bruidsreportage-ruurlo-096 bruidsreportage-ruurlo-097 bruidsreportage-ruurlo-098 bruidsreportage-ruurlo-099 bruidsreportage-ruurlo-100 bruidsreportage-ruurlo-101 bruidsreportage-ruurlo-102 bruidsreportage-ruurlo-103 bruidsreportage-ruurlo-104 bruidsreportage-ruurlo-105 bruidsreportage-ruurlo-106 bruidsreportage-ruurlo-107 bruidsreportage-ruurlo-108 bruidsreportage-ruurlo-109 bruidsreportage-ruurlo-110 bruidsreportage-ruurlo-111 bruidsreportage-ruurlo-112

Referentie:

“Na een zoektocht op internet naar geschikte fotografen voor onze bruiloft, kwamen we terecht bij Ester en Miranda van Essenza Fotografie. Na het kennismakingsgesprek hadden we direct een goed gevoel bij deze fotografes! Wij wilden graag 2 fotografen en vonden het belangrijk dat onze dag, maar vooral ook de sfeer en de spontaniteit ervan, van begin tot eind zou worden vastgelegd. Ester en Miranda zijn hier bijzonder goed in geslaagd! Ieder mooi moment, warme blik van ons, maar ook van onze gasten, alle bijzondere verrassingen en het verloop van de dag zijn prachtig in beeld gebracht. Met oog voor detail, sfeer en emotie maakten beide fotografes hele mooie foto’s en vervolgens een prachtig fotoboek. Wij kijken onze foto’s en ons boek regelmatig en beleven dan de sfeer van onze trouwdag opnieuw. Miranda en Ester, enorm bedankt hiervoor!” Bart en Judith

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten zijn:

Locatie ceremonie: De Heikamp in Ruurlo
Locatie fotoshoot: Boerderijmuseum De Lebbenbrugge
Locatie diner en feest: De Keizerskroon in Ruurlo
Trouwjurk: Beijer Besselink, bruidsmode en avondkleding in Beltrum
Trouwpak: Heezen mannenmode in Varsseveld
Schoenen: Sarenza
Ringen: Milikan juwelier in Winterswijk
Overige sieraden: Milikan juwelier in Winterswijk
Visagist: Annelies van Veenhuizen van Oriflame
Kapper: Kim Krabben van Ami kappers in Ruurlo
Bloemen: Bloemen Groot Jebbink in Ruurlo
Taart: Anja Boode
Trouwambtenaar: Deirdre den Brok – Schokking van Gemeente Berkelland
Live muziek tijdens de ceremonie: Karin en Vera Hukker
Trouwvervoer: Louis Brunninkhuis
Band: Paparazzi music
Videograaf: Jonathan Bloed en Iris Smeenk
Karikatuur trouwkaarten: Patrick Klumper
Trouwkaarten: Essenza Fotografie
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie zonder reiskosten)!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

tagged in bruidsfotograaf, bruidspaar, bruidsreportage, bruiloft, Ruurlo, trouwdag