001

Actie: Gratis uur trouwfotografie en gratis album bij het boeken van jullie trouwreportage. Het nieuwe trouwseizoen staat weer voor de deur en wij kijken nu al uit naar alle leuke en geweldige bruiloften die we dit jaar weer mogen gaan vastleggen! Dat voelt toch altijd heel bijzonder en dat is wat wij het liefste doen, vastleggen van liefde en geluk! Met alle emoties, spanning, mooie en bijzondere momenten, details, mooie aankleding, te gekke locaties, lieve woorden en natuurlijk heel veel liefde. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

De laatste bruidsbeurs van dit seizoen, de Trouwbeleving bij Kasteel Cannenburch in Vaassen (een prachtige locatie, waar we vorige zomer ook bovenstaande foto’s hebben gemaakt) is niet zo lang geleden geweest en we kijken alweer uit naar de beurzen in het najaar. Wat was deze beurs weer super! We hebben heel veel leuke aanstaande bruidsparen ontmoet en gesproken en veel plannen gehoord voor bruiloften die niet anders dan geweldig kunnen worden. Tijdens de beurzen waar wij staan hebben we altijd een leuke beursactie. Tijdens deze beurs was dat een gratis uur trouwfotografie en een gratis album van 20 x 20 cm met 12 pagina’s cadeau bij het boeken van een trouwreportage. Omdat we het leuk vinden om dit aan alle bruidsparen te kunnen bieden, ook bruidsparen die ons via internet of via kennissen vinden, hebben we besloten om deze actie tijdelijk aan alle bruidsparen te geven die hun trouwdag in 2016 of 2017 bij ons laten vastleggen én die dit voor mei 2016 boeken!

Hoe werkt het?

  • Neem contact met ons op via info@jullie-trouwfotografie.nl of bel 06-44107399 om te kijken of we op jullie trouwdag nog beschikbaar zijn om jullie trouwdag vast te leggen.
  • Maak in februari, maart of april 2016 een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Boek de trouwreportage met het aantal uren fotografie dat jullie willen.
  • Deze actie geldt voor trouwpakketten van 6, 8, 10 of 12 uur (de hele dag) trouwfotografie.
  • Jullie ontvangen dan een uur gratis fotografie op jullie trouwdag én een gratis album van 20 x 20 cm met 12 pagina’s cadeau.

Bij een trouwreportage vanaf 6 uur fotografie zijn de reiskosten binnen heel Nederland inbegrepen!

005

Bijvoorbeeld: Bij het boeken van bijvoorbeeld 8 uur fotografie krijgen jullie nu 9 uur fotografie, enzovoort.

Daarnaast ontvangen jullie een mooi album van 20 x 20 cm met 12 pagina’s cadeau. Dit gratis album is door jullie zelf samen te stellen door het soort kaft, het materiaal van de kaft, de kleur van de kaft en de papiersoort te kiezen. Het gratis album dat bij deze actie is inbegrepen geeft een sfeerimpressie van jullie dag en is een handig album om mee te nemen of om cadeau te geven aan ouders of getuigen. Een groter trouwalbum (vanaf 25 x 25 cm met 48 pagina’s) is eventueel bij te bestellen. Hieronder een kleine selectie van de mogelijkheden voor een trouwalbum.

058

Inwisselbaar voor korting?

Voor zowel het gratis uur fotografie als het gratis album geldt dat dit niet in te wisselen is tegen korting op de trouwfotografie. Het gratis album van 20 x 20 cm met 12 pagina’s is eventueel wel in te wisselen voor een korting van 50,00 euro op een groter trouwalbum (vanaf formaat 25 x 25 cm met 48 pagina’s). Bekijk alle voorwaarden van deze actie op de speciale actiepagina.

Neem snel contact met ons op om te kijken of we op jullie trouwdag nog beschikbaar zijn en wie weet leggen wij jullie trouwdag in 2016 of 2017 vast!

043009028004trouwfotografie_bruidsfotograaf_005089trouwfotografie_bruidsfotograaf_zuidwolde_hoogeveen_01030trouwfotografie_bruidsfotograaf_188065trouwfotografie_bruidsfotograaf_004-2046trouwfotografie_bruidsfotograaf_008bruidsreportage-hattem-001

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

tagged in actie, bruidsfotograaf, Hoogeveen, trouwalbum, Trouwbeleving, Trouwfotografie, Trouwreportage, Vaassen, Zwolle