Jaaroverzicht 2016 – trouwreportage en loveshoot. De eerste week van januari is een mooi moment om nog even terug te kijken naar alle geweldige trouwreportages en loveshoots die we vorig jaar hebben mogen maken! We zijn heel dankbaar dat we deze mooie, belangrijke, bijzondere en emotionele momenten in het leven vast mogen leggen als herinnering voor later. Wat hebben we toch een geweldig vak!

De trouwreportages dit jaar waren weer zo divers! Van een intieme trouwreportage tot een groots uitgepakte bruidsreportage en vol met persoonlijke details. Van alleen overdag een reportage tot trouwreportages van ‘s ochtends vroeg tot midden in de nacht. We zijn weer op prachtige locaties geweest, mooie tradities en elementen van verschillende culturen voorbij zien komen, en vooral heel veel liefde en geluk vast mogen leggen. We hebben van iedere reportage genoten en we kijken nu alweer uit naar de trouwreportages die er al gepland staan in 2017!

We bedanken alle lieve bruidsparen die bij ons hun trouwreportage hebben laten maken en alle stellen waarvan wij in 2016 een loveshoot hebben gemaakt. Jullie hebben er een geweldig jaar van gemaakt!

Hieronder een impressie van de foto’s die we afgelopen jaar hebben gemaakt, vind je het leuk? Like en/of deel dan dit bericht. Dat wordt gewaardeerd! En gaan jullie zelf trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf die jullie mooiste dag echt onvergetelijk maakt en alle belangrijke en bijzondere momenten voor jullie vast legt? Neem dan contact met ons op om te kijken of wij op jullie trouwdag nog beschikbaar zijn.

** Voor de beste weergave bekijk onderstaande film in klein formaat en HD kwaliteit!**
Bekijk je het filmpje op een telefoon en is de weergave niet goed? Bekijk deze website dan in desktop versie (in te stellen via instellingen van de meeste browsers).

 

Trouwreportage en loveshoot

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we alle mooie, belangrijke en bijzondere momenten van 2 kanten (denk aan het jawoord waarbij jullie en de geweldige reacties van jullie gasten op hetzelfde moment vastgelegd worden) of op verschillende locaties tegelijkertijd (denk aan de voorbereidingen ‘s ochtends) vastleggen. Elkaar voor de trouwdag alvast wat beter leren kennen? Dan is een loveshoot op een mooie locatie ideaal!

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

tagged in 2 bruidsfotografen, bruidsfotograaf, bruidsreportage, loveshoot, trouwen, Trouwfotografie, Trouwreportage