Pre-wedding fotoshoot ‘t Harde – Tom en Kirsten – Voorproefje. Wat is het toch mooi om echte liefde vast te leggen! In juli mogen we de bruiloft van Tom en Kirsten vastleggen. Als voorbereiding op de trouwdag was er eerst een pre-wedding fotoshoot bij de Zandverstuiving in ‘t Harde. Naast het prachtige natuurgebied vol zand, heuvels en bos waren er ook genoeg mooie struiken volop in bloei, wat voor een leuke afwisseling in de foto’s zorgde. Tom en Kirsten, bedankt voor de leuke pre-wedding fotoshoot, we hebben nu al heel veel zin om jullie trouwdag vast te leggen! Hier alvast een voorproefje van de pre-wedding foto’s.

pre-wedding-fotoshoot-t-harde-001  pre-wedding-fotoshoot-t-harde-003pre-wedding-fotoshoot-t-harde-006pre-wedding-fotoshoot-t-harde-007pre-wedding-fotoshoot-t-harde-008pre-wedding-fotoshoot-t-harde-009pre-wedding-fotoshoot-t-harde-010pre-wedding-fotoshoot-t-harde-011pre-wedding-fotoshoot-t-harde-012pre-wedding-fotoshoot-t-harde-013pre-wedding-fotoshoot-t-harde-014pre-wedding-fotoshoot-t-harde-002 pre-wedding-fotoshoot-t-harde-016  pre-wedding-fotoshoot-t-harde-015

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

tagged in 't Harde, bruidsfotograaf, fotograaf, fotoshoot, pre wedding, pre wedding fotoshoot, Zwolle