Een week na de ontmoeting met Koen en Karina hadden we met dit leuke stel afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot in Staphorst bij de Zwarte Dennen. We mogen in mei de bruiloft van Koen en Karina vastleggen en als voorbereiding hierop zou deze pre-wedding fotoshoot in Staphorst zijn. De dag van de fotoshoot was een behoorlijk koude dag, maar dit was aan Koen en Karina nauwelijks te merken. En ook aan verliefde blikken naar elkaar was er geen gebrek! Halverwege de fotoshoot besloten we ons op te warmen met warme thee die we meegenomen hadden, waarna we door gingen met het tweede gedeelte van de fotoshoot. Na de gezellige pre-wedding fotoshoot mochten we met de gemaakte foto’s persoonlijke Save the Date kaarten ontwerpen, die Koen en Karina als kerstkaart zouden versturen. Dus een ontwerp op maat met leuke kerst symbolen. Ook mochten we het ontwerp voor de Trouwkaarten maken. De Save the Date kaarten en de Trouwkaarten zijn beide inmiddels verstuurd, dus kunnen we de foto’s van de pre-wedding fotoshoot en het ontwerp van de Save the Date kaart en Trouwkaarten laten zien.

Pre wedding shoot staphorst pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-fotograaf-hoogeveen-002 pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-fotograaf-hoogeveen-003 pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-fotograaf-hoogeveen-004 pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-fotograaf-hoogeveen-005 pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-fotograaf-hoogeveen-006 pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-fotograaf-hoogeveen-007 pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-fotograaf-hoogeveen-008prewedding_fotoshoot_staphorst_fotograaf_009 prewedding_fotoshoot_staphorst_fotograaf_010 prewedding_fotoshoot_staphorst_fotograaf_011pre-wedding-fotoshoot-in-staphorst-save-the-date-kaart

 

Pre-wedding shoot in Staphorst

Een pre-wedding shoot samen met je geliefde voordat jullie gaan trouwen is een leuke manier om alvast aan de bruidsfotograaf te wennen voor de trouwdag en de foto’s kunnen ook nog eens gebruikt worden voor Save the Date kaarten of trouwkaarten. Kies een locatie waar jullie graag komen of die jullie mooi vinden en laat samen met je verloofde een mooie fotoserie maken zoals bij deze pre-wedding fotoshoot in Staphorst die we bij de Zwarte Dennen hebben gemaakt. Dit kan uiteraard op iedere gewenste locatie. Willen jullie ook een persoonlijke Save the Date kaart of trouwkaart laten ontwerpen met foto’s uit een pre-wedding fotoshoot? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

tagged in bruiloft, de Zwarte Dennen, fotoshoot, pre wedding fotoshoot, Save the date kaart, Staphorst