Prewedding loveshoot Overijssel – Arjen en Lisan. In september van dit jaar mogen we de trouwreportage van Arjen en Lisan vastleggen, maar eerst was het tijd voor de prewedding fotoshoot. We spraken af bij de zandverstuiving in ‘t Harde voor de fotoshoot. Een mooie locatie en een heel leuk aanstaand bruidspaar, met onderstaande foto’s als resultaat!

prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-001 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-002 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-003 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-004 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-005 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-006 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-007 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-008 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-009 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-010 prewedding-loveshoot-fotograaf-zwolle-011

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken trouwreportages binnen heel Nederland.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

tagged in 't Harde, bruidsfotograaf, fotoshoot, loveshoot, Overijssel, prewedding, Trouwreportage