Trouwbeleving Kasteel de Essenburgh Hierden – Fotoserie ceremonie. Ieder jaar kiezen wij een aantal leuke bruidsbeurzen om te staan, waaronder dit jaar ook op de superleuke Trouwbeleving (één van onze favoriete beurzen!) bij Kasteel de Essenburgh in Hierden. Bij een Trouwbeleving bruidsbeurs gaat het echt om de beleving! Zien, horen, proeven en een real-live ceremonie meemaken. Compleet met bruidspaar, zelfstandig trouwambtenaar, zangeressen, visagie, bruidskleding, bloemen, taart, champagne en natuurlijk een fotograaf. Tijdens de Trouwbeleving in Hierden waren er 2 ceremonies, waarvan wij de tweede vast mochten leggen in een prachtige trouwzaal van het kasteel. Benieuwd naar het resultaat? Hieronder vinden jullie een kleine sfeerimpressie.

Meer zien van onze fotografie of willen jullie meer informatie? Kijk dan eens op:

onze blog     |     portfolio     |     trouwfotografie

Kasteel de Essenburgh Kasteel de Essenburgh Kasteel de Essenburgh Trouwen Kasteel de Essenburgh Trouwen Kasteel de Essenburgh Trouwen Kasteel de Essenburgh Kasteel de Essenburgh Kasteel de Essenburgh Kasteel de Essenburgh

Deze tweede real-live ceremonie van de dag bij bruidsbeurs Trouwbeleving werd mogelijk gemaakt door:

Organisatie: Trouwbeleving
Locatie: Kasteel de Essenburgh in Hierden
Modellen (bruidspaar): Kim en Hans
Trouwambtenaar: Ilse de Zwart Trouwambtenaar uit Nijkerk
Live muziek ceremonie zangeressen: Women in white
Visagie en kapper: Schoonheidssalon Beauty by Nature uit Nijkerk en Top Style
Taart: Taartjes van An uit Nunspeet
Champagne: Kasteel de Essenburgh in Hierden
Trouwjurk: Esther Bruidsshop uit Almere Haven
Trouwpak: Atelier 9 uit Nunspeet
Ringen: Mieke’s Sieraderie uit Doornspijk
Bloemen: Rosefield uit Hierden
Fotograaf: Essenza Fotografie

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

tagged in bruidspaar, fotograaf, Hierden, kasteel, Kasteel de Essenburgh, Trouwbeleving