Prijzen lovefotoshoot

Samen een leuke loveshoot of pre-wedding fotoshoot laten maken

Een lovefotoshoot of pre-wedding fotoshoot is een leuke manier om elkaar als bruidspaar en fotograaf alvast wat beter te leren kennen voor jullie trouwdag. En de foto’s zijn super leuk om te gebruiken voor jullie trouwkaart. Gaan jullie nog niet trouwen? Dan is een loveshoot ook heel leuk om jullie liefde voor elkaar vast te laten leggen.

lovefotoshoot-jullie-trouwfotografie-006

Loveshoot of pre-wedding fotoshoot
Een leuke loveshoot of pre-wedding fotoshoot op een locatie naar keuze kost 150,00 euro voor een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur. Bij deze prijs is een CD met 5 digitale foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Deze foto’s kunnen jullie via een persoonlijke online fotogallery zelf kiezen. Ook is een accordeonboekje met 4 fotoafdrukken bij de prijs inbegrepen. Deze fotoshoot kan binnen heel Nederland (of daarbuiten) gemaakt worden. Reiskosten zijn bij dit bedrag inbegrepen tot 40 kilometer vanuit Zwolle of Hoogeveen. Gaan jullie trouwen en laten jullie ook de trouwfoto’s door ons maken? Dan kost een complete loveshoot maar 95,00 euro!

Zonsondergangsfotoshoot
Een zonsondergangsfotoshoot van 1 tot 1,5 uur kost 150,00 euro. Hierbij is een CD met 5 digitale foto’s in hoge resolutie inbegrepen die jullie via een persoonlijke online fotogallery zelf kunnen kiezen. Ook is een accordeonboekje met 4 fotoafdrukken bij de prijs inbegrepen. Deze fotoshoot vindt altijd plaats in de directe omgeving van Zwolle of Hoogeveen, de reiskosten zijn hierbij inbegrepen.

Mini loveshoot of mini pre-wedding fotoshoot
Het is ook mogelijk om een mini loveshoot of mini zonsondergangsfotoshoot te boeken. Dit kost 115,00 euro voor een fotoshoot van 0,5 tot 1 uur. Hierbij is 1 digitale foto in hoge resolutie inbegrepen die jullie digitaal ontvangen. Een mini fotoshoot kan gemaakt worden in de directe omgeving van Zwolle of Hoogeveen, de reiskosten zijn hierbij inbegrepen.

Fotoshoot in het weekend
Willen jullie een loveshoot of pre-wedding fotoshoot laten maken maar kunnen jullie alleen in het weekend? Dat is geen probleem! Jullie fotoshoot kan ook op een zaterdag of zondag ingepland worden. Wel werken we met een extra weekendtarief van 35,00 euro.

Fotoshoot op een locatie meer dan 40 km buiten Zwolle of Hoogeveen
Wanneer jullie verder weg wonen of jullie de loveshoot of pre-wedding fotoshoot op een locatie willen laten maken die verder weg is dan 40 kilometer rondom Zwolle of Hoogeveen rekenen wij na de eerste 40 kilometer (deze zijn bij de fotoshoot inbegrepen) 0,25 euro per gereden kilometer. Willen jullie ook de trouwfoto’s door ons laten maken? Bij een trouwreportage vanaf 6 uur fotografie zijn de reiskosten op jullie trouwdag binnen heel Nederland altijd inbegrepen. Alleen voor de pre-wedding fotoshoot zijn er dan extra reiskosten wanneer jullie verder weg wonen of jullie de pre-wedding fotoshoot op een locatie willen maken die meer dan 40 kilometer vanaf Zwolle of Hoogeveen ligt.

lovefotoshoot-jullie-trouwfotografie-001

Ook een leuke lovefotoshoot laten maken?
Stuur ons een mail naar info@jullie-trouwfotografie.nl en wij nemen binnen een werkdag contact met jullie op voor het maken van een afspraak. Op werkdagen kunnen jullie ook bellen naar 06- 44107399. Wanneer we op locatie zijn voor een fotoshoot of trouwreportage kunnen we minder telefonisch bereikbaar zijn. In dat geval is mailen vaak sneller!