Prijzen trouwalbum en trouwkaarten

Unieke trouwalbums en trouwkaarten afgestemd op jullie wensen

Een trouwalbum is een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag. Een album dat jullie vol trots laten zien aan familie en vrienden en waar jullie nog jaren plezier van hebben! En omdat jullie trouwalbum een leven mee moet gaan zijn de albums die wij aanbieden van zeer goede en stevige kwaliteit. De albums zijn leverbaar in vierkant of rechthoekig formaat. Door de ruime keuze in kleuren, uitvoering van de kaft en materialen zoals leer en linnen, kunnen jullie het trouwalbum helemaal samenstellen naar jullie smaak en stijl! Hieronder een kleine selectie van mogelijke album covers en kleuren waaruit jullie kunnen kiezen. Natuurlijk zijn kleuren zoals wit, zwart en bruin ook mogelijk!

trouwalbum-ontwerp-jullie-trouwfotografie-001

Onze trouwalbums zijn er vanaf 395,00 euro voor een medium formaat album. Deze prijs is inclusief de vormgeving van de foto’s op de pagina’s en geldt voor veruit de meeste albums, soorten kaft, materiaal van de kaft en papiersoorten. Hieronder hebben wij de meest gekozen formaten en bijbehorende prijzen op een rij gezet. Deze prijzen zijn ter indicatie. Bepaalde wensen zoals namen graveren in de kaft of passe-partout kunnen een meerprijs hebben. Andere formaten zijn mogelijk in overleg.

Trouwalbum 25 x 25 cm met 24 spreads (48 bladzijden) kost 395,00 euro
Trouwalbum 25 x 35 cm met 27 spreads (54 bladzijden) kost 495,00 euro
Trouwalbum 30 x 30 cm met 30 spreads (60 bladzijden) kost 550,00 euro

Bij de prijs van een trouwalbum zit altijd gratis een luxe opbergdoos met jullie namen gegraveerd op de voorkant inbegrepen!

trouwalbum-ontwerp-jullie-trouwfotografie-002

Een los trouwalbum (zonder trouwfotografie) bestellen?
Wanneer jullie de trouwfoto’s elders hebben laten maken maar nog wel op zoek zijn naar een mooi en kwalitatief trouwalbum dan is dat zeker mogelijk! Jullie hebben de keuze uit alle formaten, kleuren en papiersoorten die onze eigen bruidsparen ook hebben! Voor het trouwalbum kunnen jullie bovenstaande prijzen aanhouden. Jullie album wordt dan vormgegeven door onze ervaren vormgeefster Ester.

Traditioneel trouwalbum
Wanneer jullie liever een traditioneel ingeplakt trouwalbum willen dan is dat natuurlijk mogelijk. De foto’s worden dan los afgedrukt en op losse bladen in een traditioneel album geplakt. De prijs voor een traditioneel trouwalbum ligt aan het formaat en de wensen en wordt bepaald in overleg.

Mini (ouder/geschenk) album
Mini (ouder/geschenk) albums worden vaak cadeau gedaan aan ouders of getuigen. Deze albums kunnen een identieke mini versie zijn van jullie eigen album, maar het is ook mogelijk om een ontwerp te maken voor een mini album met een kleiner aantal pagina’s met de mooiste foto’s van jullie keuze. Hierbij hebben jullie de keuze uit dezelfde cover ontwerpen, kleuren en paginasoorten, net als bij jullie eigen trouwalbum. Het meest gekozen als ouder/geschenk album is een mini album van 20 x 20 cm met 7 spreads (14 bladzijden). Dit album kost 150,00 euro.

trouwkaarten-essenza-fotografie-007

Trouwkaarten
Willen jullie graag persoonlijke trouwkaarten die helemaal ontworpen zijn naar jullie wensen en smaak? Wij maken trouwkaart ontwerpen op maat, eventueel met foto’s van jullie pre-wedding fotoshoot. Voor het ontwerpen van trouwkaarten hebben wij een vast tarief van 50,00 euro. Deze prijs is exclusief de drukkosten. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de hoeveelheid kaarten die jullie nodig zijn, de vorm en het formaat van jullie kaarten en eventuele extra’s zoals bijzonder uitgesneden vormen of iets extra’s dat aan de trouwkaarten bevestigd kan worden.

Onze albums en/of trouwkaarten zelf bekijken?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarbij jullie onze voorbeeldalbums en trouwkaarten kunnen bekijken en we jullie alle mogelijkheden kunnen vertellen. Zo stellen jullie het trouwalbum of de trouwkaart samen die helemaal bij jullie past! Mail naar info@jullie-trouwfotografie.nl of bel op werkdagen naar 06 – 44107399.