Uniek digitaal trouwalbum

Om jaren later nog na te genieten van jullie mooiste dag

Een trouwalbum is de perfecte manier om de foto’s van jullie mooiste dag keer op keer weer te bekijken en het gevoel van jullie bruiloft te herbeleven. De mooiste foto’s van jullie trouwdag verwerken we daarom graag in een digitaal vormgegeven trouwalbum.

Alle albums die wij aanbieden zijn stevig en gemaakt om een leven lang mee te gaan! De foto’s worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit papier en in de cover van jullie trouwalbum is er een ruime keuze uit kleuren, materialen en de uitvoering van de kaft (zoals jullie eigen trouwfoto op de kaft). Zo is jullie trouwalbum helemaal aan te passen aan jullie smaak of bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft. Het album blijft mooi open liggen bij het bekijken van het album en er is geen storende naad zichtbaar. Zo kunnen foto’s ook volledig over 2 pagina’s gezet worden.

trouwalbum-ontwerp-jullie-trouwfotografie-002

Vormgeving
Ieder trouwalbum maken wij uniek. Zo hebben jullie de keuze uit veel kleuren en opties voor het trouwalbum zelf, maar besteden we ook veel tijd en aandacht aan de vormgeving van jullie trouwalbum. Ester is naast fotografe ook vormgeefster en zal in overleg met jullie tot een trouwalbum komen waar jullie jaren later nog graag in bladeren! Wij houden van een frisse opmaak met rustige pagina’s. Waarbij jullie zelf de selectie foto’s kunnen kiezen die jullie graag in het trouwalbum zouden willen zien, of de eerste selectie aan ons overlaten. Het is naast foto’s ook mogelijk om bijzondere teksten uit de toespraak tijdens de ceremonie of van speeches van familie of vrienden in de vormgeving van jullie album te betrekken. Zo wordt jullie album nog persoonlijker!

trouwalbum-ontwerp-jullie-trouwfotografie-004

Traditioneel trouwalbum
Naast de digitaal vormgegeven trouwalbums die we maken is het ook mogelijk om een traditioneel trouwalbum te laten maken. Hierbij worden de foto’s los afgedrukt en op losse (dunne) papiervellen geplakt. Dit wordt vervolgens samen gebonden in de kaft, waardoor een traditioneel album ontstaat. Hou er bij een traditioneel trouwalbum rekening mee dat hier minder keuze is in kaft en materialen.

Mini (ouder/geschenk) album
Naast jullie eigen trouwalbum vinden ouders of getuigen het vaak ook heel leuk om in een eigen mini album jullie dag weer opnieuw te beleven. Het is mogelijk om een exacte kopie van jullie trouwalbum te maken in klein formaat om aan jullie ouders te geven. Of een mini album te bestellen waarin een aantal van de mooiste fotoafdrukken komen om als cadeau te geven aan jullie getuigen. Een persoonlijk cadeau waar jullie ouders of getuigen nog lang plezier van zullen hebben!

Ook na een pre-wedding fotoshoot kunnen jullie kiezen voor een mini album om jullie pre-wedding foto’s mooi te bewaren. Jullie hebben een ruime keuze uit kleuren, covers en papiersoorten. Zo kan jullie pre-wedding mini album bijvoorbeeld aansluiten bij jullie trouwalbum.

trouwalbum-ontwerp-jullie-trouwfotografie-003

Al getrouwd maar nog geen trouwalbum?
Het is ook mogelijk om een trouwalbum te laten ontwerpen wanneer jullie al getrouwd zijn en bij een andere fotograaf de foto’s hebben laten maken. We plannen dan een afspraak in zodat jullie de trouwalbums, papiersoorten en verschillende opties in kleuren kunnen bekijken en een keuze kunnen maken. Jullie leveren daarna de gewenste foto’s aan via mail en Ester maakt voor jullie een ontwerp dat helemaal bij jullie past. Omdat de ontwerpkosten van de pagina’s in het trouwalbum bij de trouwfotografie inbegrepen zijn komen er voor een los trouwalbum wel ontwerpkosten bovenop de prijs van een trouwalbum. Prijzen vinden jullie bij Prijzen Trouwalbum en Trouwkaarten. Jullie hebben altijd dezelfde ruime keuze uit kleuren, covers en papiersoorten dan bruidsparen die de trouwreportage door ons laten maken!

trouwalbum-ontwerp-jullie-trouwfotografie-001

Ben je fotograaf en op zoek naar een vormgever voor je trouwalbums?
Voor meerdere fotografen maken wij het ontwerp van de trouwalbums voor hun klanten en bestellen deze indien gewenst. Zoek je als bruidsfotograaf nog een vormgever voor de trouwalbums? Neem dan contact op voor meer informatie.

Prijzen en opties voor een trouwalbum
Een trouwalbum dat jullie helemaal kunnen samenstellen en aanpassen aan jullie stijl en smaak is er al vanaf 395,00 euro. De meest gekozen formaten vinden jullie bij: Prijzen trouwalbum. Een mini (ouder/geschenk) album is er al vanaf 75,00 euro. Onze albums doorbladeren en meer te weten komen over de opties en mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!