Trouwalbum

Trouwalbum

Jullie mooiste trouwfoto’s verdienen natuurlijk een mooi album! Een album om erbij te pakken om jullie trouwdag nogmaals te herleven. Een album dat helemaal bij jullie past.


Het is mogelijk jullie trouwalbum helemaal naar jullie smaak aan te passen. Er zijn vele soorten, formaten en kleuren trouwalbums verkrijgbaar. Daarom leveren wij geen standaard groot formaat trouwalbum bij onze trouwpakketten, maar hebben jullie de keuze uit een ruim assortiment trouwalbums van onze leverancier Jiggy Albums in verschillende prijsklassen vanaf 395,00 euro inclusief de vormgeving van de pagina’s in het album en inclusief een luxe opbergbox met jullie namen op de voorzijde.


Wanneer jullie kiezen voor een trouwfotografie pakket vanaf 6 uur fotografie ontvangen jullie standaard een mini luxe trouwalbum gratis bij jullie trouwreportage. Dit mini album is geen vervanging van een trouwalbum, maar een handig album om mee te nemen of cadeau te geven (bijvoorbeeld aan ouders of getuigen). Dit gratis mini album t.w.v. 75,00 euro dat jullie bij de trouwfotografie ontvangen kan qua soort, kleur en materiaal van de kaft overeen komen met een groot formaat trouwalbum.

Trouwalbums

Combineer jullie trouwreportage met een trouwalbum naar keuze

Trouwalbum 25×25 cm

– 48 pagina’s / 24 spreads
– Verschillende soorten kaft mogelijk
– Keuze materiaal kaft: kunstleer of linnen
– Keuze uit verschillende kleuren kaft
– Papierkeuze: glans, mat of silk
– Luxe opbergdoos met jullie namen
– Vormgeving pagina’s


Trouwalbum 25×25 cm | € 495,00

Trouwalbum 25×35 cm

– 54 pagina’s / 27 spreads
– Verschillende soorten kaft mogelijk
– Keuze materiaal kaft: kunstleer of linnen
– Keuze uit verschillende kleuren kaft
– Papierkeuze: glans, mat of silk
– Luxe opbergdoos met jullie namen
– Vormgeving pagina’s


Trouwalbum 25×35 cm | € 595,00

Trouwalbum 30×30 cm

– 60 pagina’s / 30 spreads
– Verschillende soorten kaft mogelijk
– Keuze materiaal kaft: kunstleer of linnen
– Keuze uit verschillende kleuren kaft
– Papierkeuze: glans, mat of silk
– Luxe opbergdoos met jullie namen
– Vormgeving pagina’s


Trouwalbum 30×30 cm | € 650,00

Mini album 15×15 cm

– 12 pagina’s / 6 spreads
– Verschillende soorten kaft mogelijk
– Keuze materiaal kaft: kunstleer, linnen
– Keuze uit verschillende kleuren kaft
– Papierkeuze: glans, mat of silk
– Vormgeving pagina’s

Gratis bij trouwfotografie vanaf 6 uur.


Mini album 15×15 cm | € 95,00

Extra opties trouwalbum

Onze trouwalbums zijn al helemaal aan te passen aan jullie smaak en wensen. De meeste opties zoals het aanpassen van de kleur van de kaft, soort kaft (wel of geen foto op de voorzijde, hoe de foto geplaatst is, hoeveel foto’s er geplaatst worden), materialen van de kaft (kunstleer of linnen) en papiersoorten zijn inbegrepen bij de prijs een trouwalbum.


Daarnaast zijn er extra opties die een meerprijs hebben. Denk hierbij aan:

– Metaal op de voorzijde van het album
– Namen gegrafeerd op de voorzijde van het album
– Echt lederen kaft
– Meer pagina’s/spreads in het album toevoegen


Vormgeving pagina’s trouwalbum

Omdat wij naast fotografie ook gespecialiseerd zijn in vormgeving kunnen jullie er zeker van zijn dat we veel aandacht besteden aan de vormgeving van de pagina’s in jullie trouwalbum. Onze stijl qua vormgeving is rustig en modern en kunnen jullie bekijken in diverse voorbeeld trouwalbums die we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen laten zien. Een trouwalbum wordt digitaal vormgeven en de foto’s worden op de pagina’s gedrukt. Wanneer jullie dit leuk vinden dan kunnen we in jullie trouwalbum ook bijzondere teksten uit jullie ceremonie, kleurvlakken en andere elementen die voor jullie belangrijk plaatsen. Zo wordt jullie album nog persoonlijker!


Het beste uit jullie trouwfoto’s halen!

Naast dat jullie trouwfoto’s in een prachtig fotoalbum komen, kunnen jullie nog meer met de foto’s doen. Wat dacht je van een ouder album bestellen die jullie als mini trouwalbum aan jullie ouders of getuigen kunnen geven? Dit kan een kopie zijn van jullie eigen trouwalbum in een kleiner formaat, maar ook een selectie van de foto’s in een klein formaat album. Qua soort kaft, materialen en papiersoorten is hierin net zoveel mogelijk dan bij jullie eigen trouwalbum!


Ook kleine pocket formaat boekjes zijn verkrijgbaar. Hierin kunnen 12 losse fotoafdrukken worden geplakt. Deze afdrukken kunnen jullie zelf kiezen. De boekjes worden per 2 verkocht en met de foto’s erin geplakt geleverd.


Foto afdrukken

Trouwfoto’s in een mooie fotolijst, of groot aan de muur op bijvoorbeeld canvas, plexiglas, hout, IXXI of aluminium is een veel gekozen optie. Hiervoor zijn vele opties, eigenlijk kan (bijna) alles! Hieronder een kleine selectie van de mogelijkheden.

Fotopapier: Foto afdrukken op kwalitatief fotopapier in verschillende formaten. Foto afdrukken kunnen zowel in kleur als zwart/wit afgedrukt worden. Alle fotoafdrukken worden geleverd in een fotomapje.


Foto afdruk 10 x 15 cm  |  € 5,50
Foto afdruk 13 x 18 cm  |  € 7,50
Foto afdruk 20 x 30 cm  |  € 15,00
Foto afdruk 30 x 45 cm  |  € 25,00

Meerprijs opplakken foto stevige achtergrond + € 7,50


Overige materialen: Jullie trouwfoto’s kunnen op meerdere materialen afgedrukt worden, zoals canvas, hout, aluminium of plexiglas. Hierbij zijn vele verschillende formaten mogelijk. Onderstaande tarieven zijn vanaf prijzen. Deze prijzen zijn inclusief een ophangsysteem.


Canvas  |  vanaf € 29,95
Aluminium  |  vanaf € 64.95
Hout  |  vanaf € 64,95
Plexiglas  |  vanaf € 74,95
IXXI  |  vanaf € 54,95


Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Overige afdrukformaten zijn mogelijk op aanvraag.

Willen jullie onze voorbeeldalbums bekijken?

Maak dan via info@essenza-fotografie.nl of 06-44107399 een afspraak om kennis te maken en jullie wensen op het gebied van trouwfotografie en de trouwalbums te bespreken. Het kan zijn dat we telefonisch minder bereikbaar zijn doordat we op locatie een fotoshoot of trouwreportage maken. In dat geval kan je het beste een mail sturen, die wij zo snel mogelijk zullen beantwoorden.