Trouwfotografie

Frisse en moderne trouwreportages altijd door 2 fotografes!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dan zijn er veel dingen die geregeld moeten worden zoals de locatie, trouwkleding, visagie en natuurlijk de fotograaf die jullie trouwdag in beeld mag brengen. Foto’s die een geweldige herinnering zijn aan jullie trouwdag. En waar jullie jaren later nog steeds van genieten omdat het jullie trouwdag weergeeft zoals deze echt was. Met alle echte emoties, mooie momenten en vol liefde en geluk.

trouwfotografie-zwolle-essenza-fotografie-006

Onze fotografiestijl kunnen we omschrijven als een reportagestijl, spontaan en ongedwongen, met oog voor details. Alle momenten vastgelegd zoals ze zijn. Tijdens jullie fotoshoot zullen we aanwijzingen geven wanneer dat nodig is, maar de rest van jullie dag blijven we het liefst op de achtergrond. Wanneer jullie niet op ons letten, lekker jullie zelf zijn en opgaan in de dag, de liefde voor elkaar en het samenzijn met jullie vrienden en familie maken wij de mooiste foto’s! Een verliefde blik van de bruid naar haar kersverse man, een moeder of oma die tranen in haar ogen heeft tijdens de ceremonie of spontane acties van bruidskinderen. Alles wat jullie dag zo bijzonder maakt!


“Enthousiast, oog voor detail en professioneel, woorden die bij ons en onze trouwfotografie passen”


Wij, Ester en Miranda, fotograferen bruidsreportages altijd samen. Zo krijgen jullie een complete reportage met foto’s vanuit twee unieke standpunten en verschillende hoeken. Ook kunnen we ons op bepaalde momenten van de dag opsplitsen. Deze combinatie van 2 fotografen zorgt vooral in jullie trouwalbum voor een uniek resultaat. Een bruidsreportage die net even anders is en een compleet verslag van jullie trouwdag! De tweede bruidsfotograaf is daarom ook helemaal gratis!

trouwfotografie-zwolle-essenza-fotografie-004

Jullie trouwfotografie
Jullie kunnen ervoor kiezen om alleen overdag foto’s te laten maken, of jullie kiezen ervoor om jullie complete trouwdag inclusief (een gedeelte van) het feest te laten fotograferen. De momenten die voor jullie belangrijk zijn. Een mooi moment om vast te leggen zijn de voorbereidingen bij bruid en bruidegom. Omdat wij met 2 bruidsfotografen zijn kunnen we dit op hetzelfde moment vastleggen. Leuk om van elkaar te zien hoe jullie de dag begonnen zijn! Foto’s van het haar en de make-up, het aantrekken van de jurk of het pak, een momentje met jullie ouders en natuurlijk het ophalen van de bruid zijn mooie momenten die wij graag vastleggen.

De fotoshoot wordt gemaakt op een locatie die jullie zelf kiezen. Natuurlijk denken we graag met jullie mee over de mooiste, leukste of meest bijzondere locaties voor jullie fotoshoot. In alle jaargetijden kunnen buiten mooie foto’s gemaakt worden, denk aan een bloemenveld, bloeiende heide, herfstkleuren of een winters landschap. En is het minder mooi weer? Er zijn vele mooie binnenlocaties waar foto’s gemaakt kunnen worden. De aankomst bij de ceremonie (en eventuele kerkelijke inzegening) leggen we graag van 2 kanten vast en ook tijdens de ceremonie richten we ons op zowel bruidspaar als de gasten. Emoties tijdens de ceremonie horen erbij en zullen we zo onopvallend mogelijk vastleggen, net zoals alle details en natuurlijk het ja-woord en de kus! Een ander moment dat veel bruidsparen graag vastgelegd willen hebben is het toosten en het aansnijden van de taart. Gevolgd door het diner en het feest ‘s avonds. Met de openingsdans, een sfeerimpressie van het feest, dansende gasten en de band of dj die jullie hebben geregeld. Jullie bepalen zelf welke momenten voor jullie belangrijk zijn om vastgelegd te hebben.

trouwfotografie-zwolle-essenza-fotografie-005

Wij weten uit ervaring welke momenten we moeten vastleggen. Zijn er momenten die extra bijzonder voor jullie zijn of hebben jullie bijzondere details geregeld? Laat dit dan vooraf aan ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Het vastleggen van jullie trouwdag zoals deze is, met alle details, bijzondere momenten, emotie en vooral liefde, dat is onze specialiteit.

Trouwpakketten en prijs op maat
We hebben een aantal voordelige trouwpakketten samengesteld van het meest gekozen aantal uren fotografie en inhoud. We hebben dagpakketten van 6, 8 en 9 uur trouwfotografie, en dag + avondpakketten t/m de openingsdans, of het all-inclusive trouwfotografie pakket van de hele dag trouwfotografie + een groot formaat trouwalbum inbegrepen. Jullie krijgen altijd een usb stick  met alle geselecteerde digitale foto’s in hoge resolutie en een compact trouwalbum is inbegrepen bij alle trouwpakketten. Jullie trouwdag wordt altijd vastgelegd door 2 ervaren en professionele fotografes. Vanaf 6 uur trouwfotografie zijn de reiskosten inbegrepen bij de prijs binnen heel Nederland. Het is natuurlijk ook mogelijk om een prijs op maat te laten maken op basis van jullie wensen. Lees meer over de inhoud en prijzen van onze trouwpakketten bij: Prijzen trouwfotografie.

Trouwalbum
Jullie mooiste trouwfoto’s verdienen een prachtig trouwalbum! Jullie hebben de keuze uit vele verschillende formaten, kleuren, materialen voor de kaft, soort kaft en papierdikte van kwalitatief zeer goede kwaliteit. De vormgeving van de pagina’s in jullie trouwalbum wordt gedaan door onze vormgeefster Ester waardoor ieder trouwalbum uniek is en jullie een trouwalbum krijgen dat helemaal bij jullie past. Lees meer over onze trouwalbums bij: Trouwalbums.

trouwfotografie-zwolle-essenza-fotografie-001

Mogen we jullie meer vertellen over de mogelijkheden?
Wanneer onze foto’s jullie aanspreken maken we graag een afspraak om kennis te maken. We kijken dan altijd eerst of we op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn. Wanneer dat zo is noteren we meteen jullie trouwdag als optie en plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit kan in de meeste gevallen gewoon bij jullie thuis! Tijdens dit gesprek nemen we jullie trouwdag door, bespreken we jullie wensen en kunnen jullie onze voorbeeld trouwalbums bekijken.
Mail naar info@jullie-trouwfotografie.nl of bel 06 – 44107399 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En als het dan van beide kanten klikt, zijn we er op jullie grote dag bij om alles in beeld te brengen! We kijken er naar uit!