Persoonlijke trouwkaarten

Helemaal passend bij jullie stijl en bruiloft!

Steeds vaker krijgen wij de vraag of we ook trouwkaarten ontwerpen. Het antwoord is ja! Ester is naast fotografe ook vormgeefster en zij maakt de mooiste trouwkaarten, helemaal afgestemd op jullie wensen en passend bij jullie bruiloft. Zo zijn de vorm van de trouwkaarten, de papiersoort, uitsnedes, kleuren, enz. helemaal aan te passen naar jullie smaak. En hebben jullie straks trouwkaarten die helemaal bij jullie passen en waar jullie veel leuke reacties op gaan krijgen!

trouwkaarten-essenza-fotografie-007

Pre-wedding foto’s
Om jullie trouwkaarten echt bijzonder te maken kunnen jullie foto’s van een pre-wedding fotoshoot gebruiken op de voorkant en/of binnenkant van jullie kaart. Daarnaast is een pre-wedding fotoshoot alvast een leuke manier om te wennen aan de camera en om elkaar als bruidsfotograaf en bruidspaar wat beter te leren kennen voor de trouwdag!

trouwkaarten-essenza-fotografie-006

Save the Date kaarten
Om de datum van jullie trouwdag aan te kondigen zijn Save the Date kaarten ideaal. Zo kunnen jullie familie en vrienden al vroegtijdig jullie trouwdatum vrij houden in hun agenda. Save the Date kaarten worden meestal 4 tot 8 maanden voor jullie bruiloft verstuurd als voor-aankondiging van jullie bruiloft. De officiele uitnodiging – jullie trouwkaarten! – volgen dan later (meestal rond 6 weken voor jullie bruiloft) met alle details. De Save the Date kaarten kunnen in dezelfde stijl ontworpen worden als jullie trouwkaarten.

trouwkaarten-essenza-fotografie-004

Thema trouwkaarten
Hebben jullie een thema bruiloft of gaan jullie trouwen op een bijzondere locatie? Laat dit dan terugkomen in jullie trouwkaarten. Dit maakt de kaart nog persoonlijker en past dan nog beter bij jullie trouwdag!

Willen jullie meer informatie over het maken van persoonlijke trouwkaarten die helemaal bij jullie passen? Neem dan snel contact op!